logo De Parketteur

Parket

imageedit min
imageedit min

Waarom voor een
parketvloer kiezen?

Als je een natuurlijke uitstraling en een onderhoudsvriendelijk karakter in één vloer verenigd wil zien, is het een goed idee om voor parket te kiezen. Een parketvloer kunnen we op eender welke ondergrond aanleggen. Bovendien is parket:

Verkeert je ondergrond in slechte staat? Dan kunnen wij die eerst voor jou egaliseren. Parket komt trouwens niet alleen op vloeren, maar eveneens op trappen tot zijn recht. Met massieve of samengestelde eik bekleden we bijvoorbeeld betonnen trappen, zodat het parket van boven naar beneden doorloopt.

Verschillende types
parket, houtsoorten & legpatronen

Naargelang de stijl van je interieur adviseren wij je graag over een geschikte parketvloer. Hieronder geven we je alvast een overzicht van de mogelijke types parket, de houtsoorten en de legpatronen. Overweeg absoluut eens om een afspraak in onze showroom te maken. Daar kunnen we je via stalen nog gerichter informeren.

  • massief parket
  • meerlagig & legklaar parket
  • tand- en groefparket
  • samengesteld parket (bv. op berken multiplex)
  • mozaïekparket

 

Bovenstaande types parket kunnen we op anhydrietchape, flowchape, Fermacellplaten, egaline of OSB-platen plaatsen.

Laat je parketvloer
onderhouden of renoveren

Heb je al een parketvloer en zou je die graag laten onderhouden of renoveren? Dan staan we evengoed tot je dienst. Je vloer onderhouden we door die te boenen, te oliën, te lakken of te verzepen. Met name oliën is interessant als je een andere kleurschakering in je vloer wenst. 

Andere taken die we op ons nemen, zijn parket schuren en planken vervangen. Na afloop van de werken geven we je bruikbare tips over onderhoud. Zo blijft je parketvloer jarenlang z’n charme behouden!

imageedit min
imageedit min